Bouře na třikrát
Bouře na třikrát
Anotace: Když přežene se bouře, vyčistí se vzduch...
Obloha se napnula jako luk
ševelí stébla nedalekých luk
vítr ve zběsilém rytmu tančí
v běsnění živlů se ta síla zračí
dýky blesků trhají černou oponu
v té noci, kdy je hříchem spát
údery křídel hromových ptáků
z peří ohnivých labutí smíme ochutnat
výheň dni pak mohu lehce prominout
zhasl žár, co vytrhl se ze svých pout
horko k zalknutí řve z rozervaných mraků
ty ohně šlehající z tlam bouřkových draků
magie noci, kdy není možné spát
přehnala se bouře ve mě na třikrát...
Publikoval(a):
Klarineb, 23.6.2017