Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamyšlení nad slunovratem

Zamyšlení nad slunovratem

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nejdelší den v roce a malé zamyšlení...

Nejdelší den v roce
mezi nás přišel slunovrat
pojďme zvednout ruce
a společně jej přivítat

vyprahlá země pálí
kde budou naše děti
jednou vodu brát?
Pozorovatelé z dáli

plivou slova jako smetí
připijme létu -
přišel slunovrat

Šamanova píseň
ve víření bubnů zní
padá na mě tíseň
snad není poslední...

z noci krvavý rozbřesk
do kovu se rozpadne
povzdech ne potlesk
příchodu slunovratu resumé
Publikoval(a): Klarineb, 21.6.2017
Přečteno (55x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, děda včela, slunečnice69, Desiré, Gaia., Makaveli, Mirastus, gogol, Mari13, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti