Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No jo, pýcha předchází pád-třeba do postele,známe,)
18.6.2017 21:15 | Lipová
Zajímavý nástup...:-).
18.6.2017 13:52 | gogol
Vítej a ahoj Jakube. Máš docela co vysvětlovat co do smysluplnosti významu textu. Co jsou např bílé sloupy samoletů ? A plachtí, nebo křižují ? A leže - nebyl by snad možná lepčejší přechodník "ležíc" alespoň jednou ? Nicméně dobrý start. Děkuju za počtení. Jeden tip a počkám na další.
17.6.2017 20:49 | Marcone
Vitej...
17.6.2017 19:11 | Klarineb