Blahoslavení tiší
Blahoslavení tiší
Blahoslavení tiší
bloudící krajinou myší
memoáry do šedé kůry píší
v tiché rezignaci
vzdávám se a pouštím
co má být ztracené se ztrácí
v myšlenkovém houští
vracím se domů, domů se vracím
snad střípky naděje nepoztrácím
ať hromy blesky burácí
blahoslavení tiší
dál putují krajinou myší...
Publikoval(a):
Klarineb, 14.6.2017