Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Optimistická

Optimistická

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: Životu dát šanci...

Rozpadá se starý chrám
odzvonilo dávným vzpomínkám
nezáleží, co bude či bylo
člověk musí najít svůj střed

staré listí zetlelo a shnilo
a před námi je tady a teď
černou barvu přetřu na bílou
už ne kroky zpátky ale vpřed!

Odrazit se od dna, stavidla vypustit
nenechat se zlomit a životu šanci dát
znovu se začít se osudem prát
a síly společně v souboji změřit

otevírám dveře
slunce svítí dovnitř
a já vím
že zase bude dobře
venku i uvnitř
životu se čelem postavím
Publikoval(a): Klarineb, 13.6.2017
Přečteno (134x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Lipová, děda včela, Mirastus, slunečnice69, Desiré, Gaia., gogol, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti