Schoulená
Schoulená
Anotace: V beznaději není někdy vidět světlo...a ono tam přitom stále...
Schoulená
Sedíš schoulená
za clonou kouře
ve tváři klid
a v duši bouře
přemýšlíš...
zlomená...
lepší je snít...
A doma prázdný byt
tma a stíny absurdit...
co si chceš na cestu s sebou vzít...
Publikoval(a):
Klarineb, 6.6.2017