Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
moc pěkná...
22.5.2017 20:27 | Gaia.
Díky Nikolaji, tvá slova mě jako vždy potěšila! :-)
22.5.2017 13:06 | Klarineb
Psavec - to bych řekla, dívala jsem se! :-)
22.5.2017 13:05 | Klarineb
Moje múza Erató je kapanek nemravná. Můžeš se na ní podívat.
21.5.2017 18:52 | Psavec
Zajímavá báseň. A určitě se k ní ještě vrátím. Pokaždé, když čtu pěknou báseň...a je zde dost výborných básníků, aby se občas nějaká objevila:-)...tak jsem si jistý, že Erató v kleci netrpí:-).
Tvé dílko se čte samo, pěkně plyne a má vzestupnou tendenci...až k uvědomění. Moc se mi líbí.
ST
21.5.2017 14:22 | gogol