Páteř
Páteř
rty ženy stále kanou jako plástev medu
její patro hladší je než olej
její oči ostré jsou jak dvousečný meč
její stopy zbloudily, sama neví kam
její nohy sestupují k smrti
přímý, ten kdo nevzal úplatek
proti nevinnému
spatří její tvář
miluje jako voda
po Vlnách
Publikoval(a):
Marek Miko, 13.5.2017