Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo, a spoustu metalu a bůčku a saun, výšlapů a kdo má co prostě rád, samozřejmě! :-))
16.5.2017 19:47 | Gaia.
stín je jen stín. Někdy vypadá jako oběšenec a on to kabát! :-) Moc pěkná.
16.5.2017 19:46 | Gaia.
Bláža má pravdu. Na životní cestě je spousta nástrah, svodů a slepých odboček. Pro přímou cestu si musí člověk zachovat duševní rovnováhu, jít s hlavou vzpřímenou a vážit si sám sebe (a spoustu metalu:-)))).
Báseň je skvělá...ST.
14.5.2017 13:41 | gogol
a jít...
14.5.2017 11:38 | Lipová
Pěkná...k tomu mě napadá co leta se (m)učím: hlavně se duševně neumlátit a neutýrat,)
14.5.2017 11:35 | Lipová