Do hlubin řeky...
Do hlubin řeky...
V tísni časoprostoru
natahuji čas
jak vlákno nylonu
jako tvůj vlas...
škrábeme se nahoru
po lanech okamžiků
někdy zcela zlomeni
jindy plni díků
a v zákoutích stínů
nechám slzy řinout
někdy přijdou vhod
propadám se hluboko
do hlubin kalných vod
a široko daleko
táhne se jen řeka
strhl mě její proud
Publikoval(a):
Klarineb, 12.5.2017