Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
krásná
14.5.2017 12:45 | Gaia.
K času a prostoru prý patří trpělivost-ten třetí rozměr k nim...díky:i břehy i řeka ženy i cesty
14.5.2017 11:32 | Lipová
A třeba se ta řeka cestou do nížiny zklidní a kal se usadí někam do prostoru mimo náš čas, a bude líp... M.
13.5.2017 12:37 | Mirastus
Míro, nejdřív musíme ale vylézt na ten břeh..pak už ty hlubiny nejsou tak svazující...jen takové malé povzdechnutí nad životním selháním...
13.5.2017 10:21 | Klarineb
V hloubkách nám možná ustanou naše pohledy, však na břehu...
Pěkný Klárko...líbí.
13.5.2017 0:12 | gogol