Půlnoc
Půlnoc
Noc se rozlomila
a mně se nechce spát
marně přemýšlím
jakou cestou mám se dát?
Černou nebo bílou?
Něhou nebo sílou?
Zlatá střední ta je pro mně
barvy mají jiný rozměr
smutek a radost spolu
na bojišti bojují
fandím radosti potají
jen ať jiskry lítají...
Publikoval(a):
Klarineb, 6.5.2017