Na strunách svítání
Na strunách svítání
Na strunách svítání
rozechvěl své housle déšť
jimiž chmurné ráno rozhání
na křídlech ptáků chci se vznést
v květech šeříků se toužím skrýt
před světem dveře zabednit
a klíč od nich někde zahodit...
A v tomto vnitřním ztišení
vnímám
že rovnice nemá žádné řešení
vycházím jak slunce světu naproti vstříc
se srdcem na dlani
zlomím to prokletí
a dokážu víc...
Publikoval(a):
Klarineb, 4.5.2017