Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Gogole, díky, když je inspirace a múza, tak se píše dobře...
3.5.2017 20:02 | Klarineb
No fakt nepřestávám zírat, kam na to pořád chodíš. Sypeš to sem jak brambory, ale tak neuvěřitelně luxusní, až z toho jednomu přechází zrak:-)).
Skvělá báseň, nádherná pocitovka...ST.
3.5.2017 17:04 | gogol