Čekání na déšť
Čekání na déšť
Čekání na déšť
a kapky jako med
lepí se na duši
a zlatá je střed
jaru smršť barev sluší
melancholik klavír
zamyká nitro
ptačí zpěv rozechvěl
šedavé jitro
mosty přes řeky našich myslí
přejdeme visuté
hledám Tě, hledám
snad někde v mlze najdu Tě...
Publikoval(a):
Klarineb, 2.5.2017