Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dekuji pánové a dámy za vaše slova uznání...
2.5.2017 22:58 | Klarineb
Mno jo...ta melancholická příchuť s nostalgickou polevou mne neopustila po celou dobu požívání. A že jsem si dal pak ještě nášup:-).
Super!
2.5.2017 17:09 | gogol
jsem zavřela oči a prošla jsem tím
2.5.2017 11:36 | Gaia.
Letos na déšť čekat nemusíme, je ho až dost...
2.5.2017 10:22 | děda včela
Mám ráda déšť a mám ráda tvé básně, ať už jsou o čemkoliv.
2.5.2017 9:56 | Desiré