Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluju jen jí

Miluju jen jí

Bred1 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jsem jen její!!!

Až se mi probudíš,??????
hned bych rád věděl na co myslíš??.
Až mi napíšeš jak moc mě máš ráda??????,
Tak bych ti klidně drbal tvá záda??????.
Až budeš v postýlce nahá??, tak budeš urcitě tak krásně dravá??????.
Publikoval(a): Bred1, 30.4.2017
Přečteno (879x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti