Co mi dala voda
Co mi dala voda
vody se ve mně rozpoltily
dostal jsem příslib
dostal jsem svolení
dostal jsem dar, ani ten ale
nepřišel bez ceny
činil dobro, mé rty však
nezůstaly bez viny
nikdo mi nemůže dovolit
nikdo mi nemůže zakázat
vodě svůj život zavázat
nemám totiž jinou možnost
řekni mi Jah
mám snad jinou možnost?
vody ve mně se rozpoltily
nejvíce ublíženi ti nejvíce
milováni, kosti mých kostí
tělo mého těla
voda ale smyje hříchy
přinese odpuštění
přibliž se k ní a ona
se přiblíží k tobě
voda je má matka
z jejích úst a jejího nitra
prýští prameny vody
prýští smrt, prameny věčného života
a nastal večer a nastalo ráno
Publikoval(a):
Marek Miko, 23.4.2017