Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klub odložených žen

Klub odložených žen

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: O životě...

Nebylas láskou co přichází
když vládne jasný den
byla jsi nezvaný host bez pozvání
na tváři s červeným ruměncem

byla jsi tou co mé srdce plení
v tom jsi prostě k nezastavení
s tím svým nevinným úsměvem
jako když slunce vychází

byla jsi jako zima
co mě mrazem pohltí
jako obrovská vlna
jak snadné je podlehnout ti

před tebou se jako šikmá věž v Pize hroutím
v bolestech krutých se kroutím

kéž už mi zmizíš z dohledu někam ven...
ty mě tu bez hnutí samotnou zanecháš
v Klubu odložených žen
Publikoval(a): Klarineb, 23.4.2017
Přečteno (75x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mayla, Gaia., Pavíočko, děda včela, Desiré, Mirastus, gogol, Lipová, Mari13, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti