Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V chrámu ticha

V chrámu ticha

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: Po návštěvě kostela ve Vrchní Orlici - to místo mě zcela pohltilo svou neskutečnou atmosférou...

Stojím v polorozpadlém kostele
v chrámu absolutního ticha
do puklých zdí se jen vítr opírá
a jen tajemno tu dýchá
tak tiše a nesměle

otevřeno mají ve dne v noci
šperk s názvem Genius loci
z modlitby pokoje
slyším hlasy andělů
- andělů bez zbroje

na louky přišlo jaro
srdce mé radostí zaplesalo
to světlo ve tmě svítí a tma ho nepohltí...
Publikoval(a): Klarineb, 15.4.2017
Přečteno (97x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Bezhlavý rytíř, Gaia., Lipová, mayla, gogol, donne, děda včela, barča1, Makaveli
ikonkaKomentáře (20)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti