Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kapka

Kapka

Tanec stromů v bouřce
vítr běsní tak hořce
kapka naděje po skle stéká
je v ní obsažen celý svět

a z kapek deště v mysli řeka
vzduch zchladl
mraky ztuhly ve vlnitý plech


v bublině kapky pozoruji svět
jak se deformuje a vrací zpět...

svoji bolest vykřičím v tunelu
..Děti noci...
strach se vsákl do panelu
a zbyl jen mrazivý pocit
Publikoval(a): Klarineb, 14.4.2017
Přečteno (64x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Bezhlavý rytíř, Gaia., Lipová, mayla, donne, děda včela, Martin Havlíček, richie., gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti