Zelená
Zelená
Anotace: Zelený čtvrtek - jedna taková hodně odlehčená...
Čtvrtek se oblékl do zelené
spolu s davy lidí ulicí pohrneme
Špilberk v zeleném hávu
po zeleném pivě ztrácím lehce hlavu
jen tak si snít...
v rozjímání se zastavím zimou
obrazy starých dob jen tak nepominou
v provazech deště a silném větru
sněží plátky bílých květů v šedavém jitru
a s bílou pěnou
ve velikonočním čase
otevírám dveře na špatné adrese
Publikoval(a):
Klarineb, 13.4.2017