Zapření
Zapření
Do píšťal varhan v čase půstu
skryji své nitro v modlitbách
jaro je časem krásy a růstu
tak proč svou duši někdy ztrácím v tmách?
Velikonoce přicházejí do deště
zelenají se už vinohrady
Petr třikrát Ježíše zapře
a Jidáš jej znovu zradí
v postní době čekám odpuštění
ptačí zpěv jako nit trhá moje spaní
a vstříc noční vigílii
napíšu ti krásnou melodii
nebo se ztiším docela
tato póza by mi asi nejvíc slušela
za mlčícími rty se skryje naděje
a když promluvím...zkáza zasype Pompeje
Publikoval(a):
Klarineb, 12.4.2017