Sedmikrásky
Sedmikrásky
Sedmikrásky mezi kolejemi
první poslové jarní
bosou nohou po trávě šlapu
a cítím jejich chvění
v kalužích sluneční zrcadlení
letím krajinou
a zastaví mně snad něco stěží
dnes neklesám na mysli ani v kolenou
běžím a létám
cítím se volná jako pták
ke vzdušným metám brání mi černý mrak
a dolů mně táhnou jen perutě strak
Publikoval(a):
Klarineb, 10.4.2017