Neznámou krajinou
Neznámou krajinou
V hrnku slza puerhu
k tomu tvoje oči
snídám s ranním deštěm
pokojem zní erhu
scházíš mi...
ztrácím se ve tvých slovech
mraky vydají jen letmý povzdech
bdění ve snění
neznámými krajinami
mezi pecny kopců
bloudíme ztracení
a vůně dálek s modrými oky jezer
v páře čaje stoupá mi do hlavy
jen žádný strach a žádné obavy
pod dubnovým nebem
chci se s tebou projít
Publikoval(a):
Klarineb, 8.4.2017