Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Líbí se mi to...lehce zkratkovité (asi po úpravě...heeee...), ale obsahem oslovila.
Smrsknout na akurát...ne na mini odštěpky...mno.
Bod.
17.3.2017 19:06 | gogol
Snad je to teď lepší, jsem anti-talent na zarovnávání text.
17.3.2017 13:36 | Monty16
monty dej to do slok
17.3.2017 12:55 | pavpuk