Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Bolestně krásné!
((s důchodem se pak rozdíly ztrácí...nejen v kráse. I pohlaví už není tak poznatelné..:o) Vynikne víc rozum a srdce:o))--trochu vtipkuji, jen jsem tím chtěla trochu ten smutek odlehčit:)
12.3.2017 23:26 | michaela07
Smutně pravdivá báseň ... "Sláva odlišnosti.Rostu rozmanitostí."
Ještě, že všichni nejsou tak povrchní jako většina ... St a díky za počtení.
12.3.2017 22:39 | Polux Troy
Souhlas s Gogolem, současná doba navíc preferuje krásu povrchnosti, ta se dá ukázat v televizi a dobře prodat, s duší je to těžší. Krása často dokáže nadlouho zastínit neschopnost, a jak říkali už staří i mladí Římané, kráse budiž odpuštěno, M.
11.3.2017 15:45 | Mirastus
Výborné téma, skvěle zpracované a dá se říct i věčné.
Kladeš spoustu otázek, na které je sice odpověď jednoduchá, však co svět světem stojí, nic se na tom nezmění.
ST
11.3.2017 14:52 | gogol