Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zářivě modrý oči

Zářivě modrý oči

do oken, dejchá
ti do tváře
na nebe zvedá tě
slunce rozlévá
zlato do tváře
do nebe vzato
odpuštění
odpouštím ti (si)
všechny něžnosti
ukradený polštáře
do kolen, padá
v očích oltáře
zastavit tě nemůže
žádná armáda

dejchá ti do tváře
do tvýho těla
vsakuje se očima
Publikoval(a): Marek Miko, 20.2.2017
Přečteno (96x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slzy-deště, Gaia., ProstěLu, mayla, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti