Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hory

Hory

slyšíš tmu, voda
čeká na vlnu
čekáš v Cadillacu
v zubech cigaretu
oči plný stínů
čistý štíty, záda
hory co kámen po
kameni zneklidňujou
hladinu

odjíždíš, mizíš ve
stínu, oči plný hvězd
pozor, sjezd!

slyším jejich tmu
Publikoval(a): Marek Miko, 15.2.2017
Přečteno (72x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slzy-deště, ProstěLu, Pavíočko, donne, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti