Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zase moc hezká Květuš :) já mám sice nejradši zelenou, ale i tak ST :)
14.2.2017 12:48 | Polux Troy
Každý máme nějakou úchylku...heheeee...odchylku?:-))).
Konec super:-).
13.2.2017 20:48 | gogol