Herkules
Herkules
Nejlepší myšlenky mě napadají,
když tebe zlý hoši přepadají
nejhorší muka pro mě,
když snaha není ve mně.
Největší zbabělec já,
když dívám se dál.
Nejzamilovanější jsi byla
když jsi mě neviděla.
Nejstatečnější teď budu,
když je všechny zabiju.
Nejveselejší budu,
když usnu.
Nejvtipnější pocit přijde,
když tvůj život pokračuje.
Nejkrásnější ze všech, žije…
Nejobludnější u všech, zemře…
Publikoval(a):
obscuritas, 9.1.2011