Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Asi máš pravdu, nemají se dávat stále nové šance, maximálně jedna, důvěra se jen těžko navrací. Přetržený provázek nesvážeš bez uzlíku...
10.1.2017 14:08 | vanovaso
...každý den nebude stejný
6.1.2017 17:40 | gogol