Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...no a možná dobře, že se vytratila...že?
3.1.2017 21:00 | gogol
Naopak, právě ty po probuzení bývají nejzajímavější, akorát škoda, že je zapomenem dřív, než přijde do varu voda na kávu.
3.1.2017 20:17 | Gaia.