Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Velmi krásný nástroj, který rád poslouchám.
2.1.2017 22:09 | děda včela
Moc hezky vypsaný pocit...druhý bod je za nostalgickou vzpomínku, když jsem jako mladý klučina s nechutí musel hrát své dnes již oblíbené Mistry:-).
2.1.2017 21:28 | gogol