Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
mno jo, spolehlivě se poznáme, nač čekat? Drapsni ho, dřív než ti zdrhne :-))
2.1.2017 21:55 | Gaia.
No já nevím...nač čekat. Možná by bylo lepší zastavit:-).
29.12.2016 17:38 | gogol
Email:
Heslo: