Pohled (na)lidský
Pohled (na)lidský
Anotace: Lidé.. Stvoření, která se z chyb nikdy nepoučí.
Sleduji děti, které si hrají
kolik, ach kolik času ještě mají
kolik času všichni máme
co pro život lepší děláme?
Jak dlouho ještě můžem se smát
kolika lidem radosti dát?
.....
Kolik šancí jsme už promrhali
starostí jiným udělali
kolik ponížení, bolesti a strachu
kolik střelného prachu
a krve pachu..
Jak dlouho budem mrhat časem?
Odpověď je snadná..
Tak dlouho, dokud nezhasnem.
Publikoval(a):
Jera_lu, 20.12.2016