Atlas
Atlas
vlny vřískaly verše víry
samá voda, málo síly
výstřely na slepo
z misek vah vyvěrá
kámen, kapsa děravá
tažená na světlo
polož mne, jen mne polož
hladina hledá záda
vodu ve mně spas a odlož
málo síly, samá voda
Publikoval(a):
Marek Miko, 14.12.2016