Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nech si narůst vlasy a odstěhuj se do Kalifornie

Nech si narůst vlasy a odstěhuj se do Kalifornie

naše schůzky byl jen jazz
říkal jsem mu o svým požehnání
říkal jsem mu o svým prokletí
jeden z mnoha, přesto jediný
žije v odstínech noci
a vlny odrážející se v jeho očích
se v tom nepatrným okamžiku mění
v pěnu, kterou si každý ráno zalívám
kafe
Publikoval(a): Marek Miko, 29.11.2016
Přečteno (49x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Makaveli, Gaia., Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti