Mozog potomka
Mozog potomka
Dospely?
Čo vobec pozorujú.
Je to stádo..,
alebo jedinec?
Vidím ich zdola,
cítim ich pod,
občas aj pot...z lásky
a objatia.
No necítim okamich
z dalšieho dojatia
čo vsetko možu vykonať
čo napraviť...
no to radšej vyvrátia.
Ale Samson a dalila?..
moja entá novela?
viezla moj prach neresti..
len matka o nej vedela..
Posledný vánok smútku
cez výšíny klamstva,
otrávil moj výlet..
len rozfúkal lístie,
do kontrastu kritiky
a doverných viet.
Publikoval(a):
Millamber1211, 21.11.2016