Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tohle mě chytilo a stisklo :-). Budu si to muset později přečíst znovu, nejspíš v textu odhalím ještě něco nového a to mám ráda. Děkuju.
21.11.2016 23:56 | Mari13
Email:
Heslo: