Je to pravda?
Je to pravda?
Je to pravda?...
Pýtaš sa mojho vedomia?
Čo vlastne znamená otázka
ktorá sa týka podstaty
ktorá z nas vychadza
ktorá je našou známkou poznania...
A už len otázka
ktorá nás nutí premyšlať
je vecou ilúzie
ktorá nas vracia
do sféry nebitia, do manie...
Publikoval(a):
Millamber1211, 4.11.2016