Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:o) smích přeci léčí, tak jen do takových pěkně smacích dílek, ať nám to trošku odlehčí :o)
12.4.2011 17:40 | Rezervé
Pěkná básnička, líbí se mi.
5.1.2011 23:49 | haafina
Email:
Heslo: