Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hlavy kočičí

Hlavy kočičí

TomKol Básně » o Životě

Anotace: Paralela

Přemýšlím o lidech jak jdu malou stranou,
po kostkách nerovných s ostrou hranou.
Každá je stejná, jen jinak leží,
kotví tu v chodníku a život běží.

Některé v krytu jsou,
jiné zas v louži,
když na ně šlápneš však,
v tichosti souží.

Podmínky nerovné,
všude je smetí,
chuligán vydloubne,
a pak uz letí.

Roky se střídají,
jak přijde mládí,
Magistrát podplatí,
a všechny jsou v háji.

Život je opravdu jak hlavy kočičí,
kdybych byl sprostej tak řeknu do....
Publikoval(a): TomKol, 11.10.2016
Přečteno (65x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, Mirastus, gogol, Polux Troy, podnebný, Makaveli, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 13:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti