Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Angličani pro to mají hezký výraz: It´s rain cats and dogs a my se po nich zase opičíme.
2.10.2016 16:19 | podnebný
fajn
2.10.2016 14:45 | Lipová
Email:
Heslo: