Babylon
Babylon
útes
spadl do terasovitě
navrstvených vod
v černém oděvu
opřel svá záda o řeku
trvalo to věčnost
on byl bez času
to je příběh
o vzkříšení
z dávných dob
Babylon
spadl do terasovitě
navrstvených vod
Publikoval(a):
Marek Miko, 11.9.2016