Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MEZI

MEZI

tvoje tělo, vůně modřínu
tvoje tělo, srdce bez splínu
tvoje tělo, dotek kašmíru
tvoje tělo, oblek na míru

tvoje tělo na dvou židlích
tvoje tělo na dvou březích
tvoje tělo, dům z lastury
tvoje tělo silné nátury

tvoje tělo zprůstvitnělo
tvoje tělo, suchý list
Publikoval(a): Marek Miko, 31.8.2016
Přečteno (61x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, glacier, GabrielleT., Martin Havlíček, Desiré, Mirastus, gogol, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti