Chtěla bych
Chtěla bych
Anotace: víc než jen přítelkyně
Ach příteli...chtěla bych-
oblázkem být ve tvé dlani,
chtěla bych být Štístkem,
jenž splní Ti všechna přání.
Chtěla bych-
pro tebe rozzářit noční nebe
chtěla bych Ti dát
celičkou samu sebe,
chtěla bych příteli-
být tvůj talisman,
aby jsi věděl,
že nejsi nikdy,nikdy sám.
Publikoval(a):
Bali.Kačaba, 8.12.2010