Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mě se též líbí báseň tak,jak je.
16.7.2011 0:51 | Ružka
A proč to neopravíš;)
docela povedený omyl, mně se to líbí tak jak to je.
8.12.2010 22:26 | Engliš
Omlouvám se,ale ve druhém verši nemá být ve tvé dlani.Druhý verš má končit slovíčkem Štístkem.
8.12.2010 21:33 | Bali.Kačaba