Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trápení, vyznání a úleva

Trápení, vyznání a úleva

ZdeLik000 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Asi každý znás ví , že lásku vyznat lehké není, Že to není jako snění, Že někdy sme moc veselí, Někdy přijde bezdůvodné brečení, A že láska hory přenáší , Není zbytečné rčení...

Máš krásně modrý oči,
Jako letní obloha.
Máš hřejivý hlas,
Máš to jak dar od boha.

Tvá skrytá vášeň září všude kolem,
Zasáhla mě silně jako oheň.

Je to už nějakou chvíli, kdy uvědomil jsem si, že víc než rád tě mám,
Avšak sem jen naznačoval a nikdy jsem pravdu nevyznal.

Nevěděl sem zda jen jako kamaráda mě pojímáš.
Či ke mě skryté city máš.

Miluji tě už to přiznám !
Chci se zbavit trápení !
Je to bolest a moc silná,
Jak když spadneš do trní.

Měj se mnou strpení a trochu pochopení,
Touto básní zbavil sem se trápení....

Teď počkám na tvou reakci,
zda máme stejné cítění.
Publikoval(a): ZdeLik000, 2.8.2016
Přečteno (592x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: G. Dorian, gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti