zavislost
zavislost
Ponořen do dýmu,
Co tvař halí,
Jak basnik bez rýmů,
Co tomnoty se boji
Utrapen samotou,
Co v myšlenkach se rojí
Zahalen dýmem,
S tvaří skrousenou,
Ty černe myšlenky,
Co stale ho provázi,
Zahaleny kouřem,
Co s úst mu vychází.
Je stále sam,
A myšlenky odchazí,
Publikoval(a):
Mart21, 27.7.2016